Var Är Bakrutedefroster på 2007 Chevy Aveo?

Den 2007 Chevy Aveo använder ett rutnät på insidan av bakrutan för att rensa dimman från fönsterglas. När tändningen slås på, värmer gallret uppåt, ta bort dimman. Var försiktig så att du inte skadar nätet med ett klistermärke eller ett vasst verktyg eller annat föremål. Bakrutedefroster i Aveo Sedan

Under 2007 Aveo sedan är klimatkontroll instrumentpanelen placerad i mitten av instrumentpanelen, på den nedre delen och till vänster om handskfacket. Manöverpanelen har tre sektioner för klimatanläggning. Knappen för bakre bakruta är i mittsektionen, den nedersta bågen och strax under siffran "4" på fläkten ratten.
Bakrutedefroster i Aveo Hatchback

Under 2007 Aveo kombi, är klimatkontroll instrumentpanelen i mitten av instrumentbrädan, på den nedre delen, till vänster om handskfacket. Kontrollpanelen har två huvudsakliga rattar för klimatanläggning och en mindre, numrerad fläkt ratten i mitten. Knappen för bakre bakruta är precis ovanför och till höger om fläkten ratten.
Använda bakrutan eluppvärmd bakruta

När bakrutan dimmorna upp, trycker defogger knappen för att aktivera defogger. En lampa på knappen tänds. Om din Aveo inte är utrustad med luftkonditionering, måste du trycka på knappen igen för att manuellt avimning systemet. Om din Aveo har luftkonditionering, kommer avimning systemet stänga av sig själv efter 10 minuter. Du kan trycka på knappen igen om du inte vill att det ska förbli drift så länge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130975.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.