Hur man kontrollera nivån Transmission Fluid i en FJ Cruiser

Toyota gör FJ Cruiser , en SUV började tillverkas 2006 . Den Cruiser har en femstegad automatisk växellåda , som ändrar växlarna och multiplicerar motoreffekten utan något arbete från din sida . Detta komplicerade anordning skulle inte fungera utan transmissionsolja , som är det medium som ansluter motorn till transmissionen. Om det inte finns någon vätska eller vätskan är för låg , upphör anslutningen och överföringen kommer inte att fungera . Vid cirka 30.000 miles sedan förra transmissionsolja förändring , kan du kolla din nivå transmissionsolja i FJ Cruiser i en process som tar bara ett par minuter . Instruktioner
1

Prop öppnar huven på FJ Cruiser .
2

Titta efter transmissionsolja mätstickan , som är gult och ligger nedanför huvudcylindern . Peer nedan några andra kablar för att se det , eftersom det är något dolt .
3

Slå på FJ Cruiser , och , när det är igång , nå för mätstickan och dra ut den . < br >
4

Kontrollera att transmissionsolja är på rätt nivå . Notera de två märken vid botten av oljestickan huvud och de två märken på toppen av huvudet. Läs nivån transmissionsolja från de bästa varumärkena . Din transmissionsolja nivå bör ligga mellan dessa två varumärken . Om det är under , tillsätt mer transmissionsolja .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126648.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.