Tecumseh felsökning

Tecumseh är ett vanligt använt märke av liten motor som vanligtvis är installerad i gräsklippare, snöslungor och motorcyklar. De är kända för pålitlighet och varar en längre tid. Medan Tecumseh varumärke har ett grundmurat rykte, kan deras motorer uppleva problem precis som alla andra maskin. Lyckligtvis, felsöka en Tecumseh motor är oftast en enkel process för eliminering. Saker du behöver
våt trasa
Varvräknare
Visa fler instruktioner
1

Undersök motorn och surround området för några tecken på läckage eller skador. Alla lösa delar på marken eller vätskespill indikerar att motorn behöver specifik reparation.
2

Torka bort överflödigt smuts med en varm, våt trasa. Detta kommer inte bara att göra det lättare att undersöka motorn, kan det också ta bort eventuella avlagringar och hjälpa till att klara upp eventuella hinder som orsakar mekaniska problem. Se till att motorn är avstängd och kyls innan du försöker detta.
3

Kontrollera tändstiftet om motorn inte startar. Om den är våt, kan du få en defekt tändstift som behöver bytas ut. Om det är torrt, fyll den 3 till 5 gånger och vänta 2 sekunder mellan varje prime innan en omstart.
4

Kontrollera bränslesystemet för att kontrollera att det är fullt och gasen inte är inaktuella. Om samma bränsle har varit i tanken under en längre tid, byta tanken ut med nytt bränsle och se om problemet är löst.
5

Undersök choken om din motor måste man se till att det rör sig korrekt och inte träffas eller trasig.
6

Kontrollera avgasportarna för eventuella hinder. Om de är blockerade, kommer de att behöva rensas ut med ett icke-brandfarligt lösningsmedel.
7

Använd en varvräknare för att ställa in motorns varvtal till rätt specifikationer som rekommenderas i din instruktionsbok.

8

Har din motor servas av en Tecumseh tekniker om motorn fortfarande inte fungerar korrekt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126593.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.