Vad betyder Ombyggnad en motor Mean?

"Du behöver en motorrenovering" kan vara några av de läskigaste ord en bilägare kan höra från hans mekaniker. Dessa är också ord som kan åtföljas av bilder av rejäl räkningar och månader av bilen stått oanvänd i en butik. Även om det kan i själva verket vara en realitet, frasen "motorrenovering" kan omfatta ett brett spektrum av definitioner. Varför en motor behöver byggas

En motor kan behöva byggas om för ett antal skäl, men de innebär de interna delarna av motorn, som innehåller komponenter såsom vevstakar, vevaxel , kolvar och diverse lager och tätningar. En motorns kolvar rida upp och ner inne i motorns cylindrar. Det finns ringar installerade runt kolvarna som tätar dem, vilket skapar motorns kompression. Om ringarna blir slitna, kommer motorn ringarna behöver bytas, vilket medför en nedkoppling av motorn. En motor kan också behöva en ombyggnad på grund av en brist på olja, smutsig olja förstör lagren med tiden eller genom att motorn är över-revved, vilket kan bryta en vevstake och orsaka andra problem. Addera Vad är inblandad?

Den första aspekten av en motorrenovering är att ta bort motorn från bilen, följt av en hel demontering av motorn. Efter det, kan en motorrenovering vara så enkelt som att demontera motorn, rengöring av delar, bearbetning av vevaxel, städa upp hålen sedan återuppbygga motorn med samma kolvar och stavar men med nya lager och ringar. Det kan också hänvisa till byte av kolvarna samt användning av nya delar överallt i motorn.
Hur mycket kostar det?

Bygga om en motor är i allmänhet ganska dyra och oftast kostar minst ett par tusen dollar eller mer. Motorerna i vissa avancerade bilar som BMW, Porsche och Ferraris, kan hamna kostar mellan $ 10.000 och $ 20.000 eller mer beroende på bilen. Kostnaderna för att bygga en motor ingår kostnader mekanisk verkstad, de nya delarna, demontering och montering av motorn samt dussintals timmar det tar att utföra arbetet själv. Addera Hur lång tid tar det ?

Det brukar åtminstone flera hela dagar av arbete för att avlägsna en motor, bygga om och sedan installera om den. Det kan också ta mycket längre tid, beroende på komplexiteten av motorn och bilen som motorn kom ut.
Kan jag göra det själv?

Även om det är möjligt för amatör mekaniker att bygga om motorn i hans bil, detta är inte ett jobb som bör underskattas. Det finns många specialiserade verktyg som behövs, från motorn hissa att avlägsna motorn till verktyg för hopsättning de interna delarna av motorn. Motorer är byggda med extremt snäva toleranser. Om det finns några stora skillnader när motorn är byggd, kan de orsaka att motorn går ungefär, eller inte alls, vilket kan leda till en mycket kortare livslängd. Generellt är en motorrenovering något som bör överlåtas till en erfaren mekaniker.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126515.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.