Hur man ändrar Bromsbelägg bak på en VW Golf

Volkswagen Golf har varit en enade populära bil i USA ända sedan det infördes. Den Golf kombinerar enkel tyska styling med det praktiska i en kombi. Som i alla bilar, bör Golfs bakre bromsbelägg skall kontrolleras regelbundet och bytas ut vid behov. Med rätt verktyg, är detta ett arbete som kan göras av ägaren. Saker du behöver
Ordet jack Sida 2 pallbockar
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Tänger
Bromsrengöringsmedel
Rags
Nya bromsbelägg
bromsvätska
VW broms-Mätmarkörverktyget
Sifon
dräneringskärlet
Visa fler instruktioner
1

Använd ett däck järn för att lossa muttrarna för bakhjulen. Du kan också använda en hylsa och ett spärrskaft för att lossa muttrarna. Placera en domkraft under bilen och höja den bakre änden. Sänk den på ett par av jack står på vardera sidan av bilen. Slutför bort hjulen och ställ dem åt sidan.
2

Ta bort de två stora broms-bromsok bultar, som ligger på toppen och botten av bromsok mot hjulhuset. Använd lämplig storlek uttaget för att ta bort dem.
3

Ta bort Bromsbeläggsmaterial fjäderklämmor på bromsok med en tång. Skjut bromsok från hjulet. Stötta bromsok med en bit ståltråd bunden till en närliggande suspension bit så att bromsoket inte dra på mjuk bromsledningen.
4

bort de inre och yttre bromsbelägg. Spraya broms renare på bromsok, rotorn och närliggande komponenter. Beroende på vilket år av Golf som du har, kan det finnas en broms-wear sensor tråd som också måste kopplas bort.
5

Öppna Bromsvätskebehållare, som ligger i motorrummet . Ta ungefär en halv tum eller så av bromsvätska med en hävert. Flytta tillbaka till bromsoket. Placera VW bromsok kolv-tillbakadragande verktyget på kolven. Vrid verktyget så att den startar och komprimerar kolven i bromsoket.
6

Installera de nya inre och yttre bromsbelägg i bromsoket i samma riktning som de gamla, så att de står inför rätt riktning. Skjut bromsok över rotorn och installera och dra åt bromsok bultar. Montera bromsok fjäderklämmor. Upprepa ovanstående steg för den motsatta sidan av fordonet.
7

tillbaka hjulen och sänk bilen till marken. Fyll Bromsvätskebehållaren med färsk bromsvätska. Sätt tillbaka locket. Pumpa med bromspedalen tills bromspedalen känns stabil igen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126512.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.