Hur vill kolla en motorcykel VIN

VIN är en akronym för Vehicle Identification Number. Varje motordrivet fordon, tillverkas var som helst i världen, har utfärdat en unik VIN. Det är det sätt som återförsäljare, importörer, kontor licensiering, försäkringsbolag och polisen identifiera ett specifikt fordon. På motorcyklar, är VIN vanligtvis finns i två platser, spindeldockan, som är längst fram i motorcykelns ram och på den högra sidan av vevhuset, som är den nedre delen av motorenheten. Saker du behöver
Pen Ficklampa
eller penna
Paper
Visa fler instruktioner
1

Roll eller motorcykeln i ett väl upplyst område eller någonstans utanför, t.ex. i din uppfart under dagtid. Om motorcykeln har ett centrum stativ, sätta motorcykeln upp på it.First se spindeldocka på framsidan av motorcykelns ram. Det är den vertikala delen av ramen som är mellan de främre gafflarna. Den VIN kommer att hittas på ena sidan av buffertbalk, antingen stämplat i metallen eller tryckt på en plastad vit etikett med svart skrift.
2

Vrid styret åt vänster, att se till att motorcykeln är fortsatt stabil. Att göra detta kommer att utsätta den högra sidan av spindeldockans. Området kan vara i skugga och VIN skulle delvis skymd av gastanken eller andra delar. Flytta in nära och använda din ficklampa om det behövs, för att lokalisera VIN. Det kan vara nödvändigt att rengöra spindeldocka att se VIN klart.

VIN är ofta 20 eller fler bokstäver och siffror, vilket gör det lättare om du läser det iväg till en assistent, som kan sedan skriva ner det.

Om VIN är inte på spindeldocka högra sida, vrid styret hela vägen till höger, utsätta spindeldocka vänstra sida. Gå runt till den sidan av spindeldockan och återigen gå in nära för att se VIN. Det kommer att vara placerad på ena eller andra sidan..
3

Titta på vevhuset Detta är den nedre delen av motorenheten. Den VIN brukar stämplas in i ett område intill eller mycket nära oljepåfyllningslocket. (Hålet där du häller i motorolja). Detta är oftast den högra sidan av vevhuset (när du sitter på motorcykeln.) Katalog

VIN på vevhuset blir lättare att se i dagsljus, men du kanske måste rengöra området. Återigen, röra sig i nära och använda din penna och papper för att skriva ner VIN-nummer. Om VIN inte är på den sidan av vevhuset, kontrollera i samma område på den andra sidan av vevhuset. Det kommer att stämplas in i antingen den ena eller den andra.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126496.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.