Hur du ändrar ett filter Cabin Air på 2007 Camry 4,2 L

Stugan luftfilter på en 2007 Toyota Camry ligger bakom handskfacket. Toyota rekommenderar byte av kabinen luftfiltret var 18 månader eller 15.000 miles. Kabinen luftfiltret håller luften i luftkonditioneringssystemet rent och fritt från damm och allergener. Ett smutsigt hytt luftfilter kan orsaka täta fönster dimma. Ett igensatt eller smutsig stuga luftfilter minskar luftflödet i kupén på bilen. Vid körning i dammiga eller tunga trafikförhållanden flöde, kan det vara nödvändigt att byta ut kabinen luftfiltret oftare än underhållsplanen rekommendation. Saker du behöver
Byte stuga luftfilter
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Öppna handskfacket. Demontera handskfacket innehållet.
2

Leta gångjärnet stötdämparen på höger sida av den öppna handskfacket. Kläm ledkopplingsdonet att släppa det. Dra gångjärnet bort från kontakten.
3

Tryck på den mittersta bakre utrymmet i handskfacket för att frigöra handskfacket från sitt låsta läge. Låt handskfacket att svänga ner mot golvet i bilen.
4

Lokalisera den vita plasten kabinen luftfilter locket. Tryck in flikarna på höger och vänster sida av huset för att frigöra det. Ta av locket.
5

Dra gamla filtret kabinen luft mot fordonets bakre del för att ta bort det.
6

Placera det nya filtret kabinen luft i luften filtrera facket. Se till att pilen på sidan av filtret pekar mot den övre delen av bilen.
7

Byt filterhusets lock. Tryck på höger och vänster sida av kåpan tills flikarna på vardera sidan snäpper på plats.
8

Pivot handskfacket tills den låses på sin ursprungliga position.
9

tillbaka gångjärnet stötdämpare genom att trycka fast den på kontakten på den högra sidan av den öppna handskfacket. Det kommer att klicka på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126439.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.