Återförsäljare Vs. Oberoende verkstäder

Besök till en tjänsteleverantör för underhåll av fordon kan vara irriterande för många bilägare, men när oturen att oväntade reparationer drabbar, kan ren irritation förvandlas till stress. Nivån på stress är vanligtvis direkt proportionell mot kostnaderna för reparationer. Historiskt sett har de bilaffärer varit "stor hund" inom underhåll av fordon. Men nu tekniken har planat ut spelplanen för de mindre, fristående bilverkstäder. Om återförsäljarna

Nya bilhandlare (de flesta också sälja begagnade eller "pre-owned" fordon) är franchise organisationer som erbjuder tjänster och produkter till de som söker att köpa /leasa fordon eller som behöver service i form av reparationer eller planerade underhåll. Återförsäljare är oftast består av flera byggnader där olika avdelningar. Utställningslokalen, reservdelar, service, finansiering och andra komponenter återförsäljaravtal skapa ekonomisk "overhead" som blir över på kunderna. Ett område där detta blir betydande är kostnaden för arbetskraft och reservdelar för reparationer. Addera Om fristående verkstäder

Skillnader i arbetskraftskostnader och delar kostnaderna kan variera kraftigt mellan återförsäljare och självständiga reparationsföretag. Den oberoende garage, många gånger en riktig "mamma och pop" operation, har mindre overhead än återförsäljarna. Oberoende återförsäljare erbjuder också en mer personlig relation till kunderna. Enligt Robert Krughoff, vd för Konsumenternas checkhäfte, "människor är mer nöjda med fristående verkstäder" och oberoende verkstäder tenderar att vara "billigare än återförsäljarna."
Fördelar med Återförsäljare Reparationer

återförsäljare har den diagnostiska utrustningen och proprietär programvara för att analysera koder bil dator och meddelanden. Återförsäljare utför garantireparationer som är oftast gratis. Återförsäljarna har fabriksutbildade fordon-specifika auto tekniker som har kunskap som är överlägsen fristående garage tekniker. Återförsäljare är bättre lämpade att hantera fordonet påminner och service uppdateringar bulletin. Dealership tekniker deltar också i pågående rutin utbildning för att förbli aktuell på teknik och reparation.
Fördelar med oberoende Garage Reparationer
Oberoende

garage erbjuda ett bredare utbud än återförsäljarna. Oberoende verkstäder ligger oftast närmare än återförsäljare och är beroende av sina nöjda kunder att skicka dem nya kunder med positiva word-of-mouth remisser. Oberoende verkstäder har lägre arbetskostnader och lägre delar markeringar än återförsäljarna. Många "corner garage" drivs av fabriken utbildade tekniker som en gång var återförsäljaravtal tekniker som även kan ha Automotive Service Excellence (ASE) certifiering.
Överväganden

För garanti reparationer, hemma eller 1.000 miles bort, är ett återförsäljaravtal det bästa alternativet. För bekvämligheter som väntrum, rena rum vila och en tv, återförsäljare erbjuder dessa medan de flesta oberoende verkstäder inte. Återförsäljare kan även tvätta bilen efter reparation. Kom ihåg allt detta är en del av återförsäljaravtalet overhead.

Oberoende verkstad största fördelarna är lägre arbetskraftskostnader, lägre markeringar pris på delar och en mer personlig kundrelation. En oberoende garage kanske också kunna ge snabbare service och handläggningstid. Vare oberoende garage eller återförsäljare, är det tillrådligt att få rekommendationer och /eller kontrollera register med Better Business Bureau när man väljer en serviceverkstad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126415.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.