Så här ändrar Bakljus Lampa i en 2001 Audi A4

Audi A4 är en mycket populär sedan i Nordamerika tack vare en tilltalande mix av prestanda, säkerhet och exklusiva teknik. Men som alla tyska lyxbilar, med en A4 arbetat med en professionell mekaniker kan vara en dyr proposition. När det gäller små saker som att byta strålkastare och bakljus lampor, är det dock lätt att spara några tior och göra jobbet själv. Lökarna kan köpas på någon anständig auto-delar butik och är enkla att installera. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Nya bakljus lampa
Visa fler instruktioner
1

Öppna bagageluckan så att du kan få tillgång till baksidan av bakljus husen där lamporna är installerade. Leta upp och ta bort den lilla plastbiten som täcker bulten som håller bakljusaggregat på plats.
2

bort bulten med en hylsa och ett spärrskaft. Ställ bulten åt sidan så att den inte är felplacerad. Dra bakljusaggregat ut så att du kan komma åt lamporna. På vänster sida görs detta genom att dra i den högra sidan av själva monteringen, och på höger sida genom att dra på den vänstra sidan av aggregatet. Det finns små gummiinlägg som håller enheten i som kommer att släppa när du drar på aggregatet. Addera 3

Lossa de två clipsen som sitter på vardera sidan om bakljusaggregat att komma åt lamporna. Avlägsna lampan genom att dra den rakt ut. Montera den nya lampan i omvänd för flytt. Refasten clipsen som håller lampan på plats på vardera sidan av enheten.
4

Tryck på sidan av enheten som har gummiinlägg på plats så att de skär pop tillbaka in i plåten stammen. Skjut den andra sidan på plats och sedan gänga i och dra åt skruven som håller enheten på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126409.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.