Hur man målar en FFR Cobra

En Factory Five Racing Cobra är en racerbil, byggd för att gå fort. Dessa typer av bilar nästan alltid måste se bra ut, och att göra att de måste ha en bra färg jobb. Måla en kobra eller någon annan typ av bil kommer att följa samma metod. Nyckeln till att skapa en bra färg jobb till en ny bil är att prep det för färgen. Med några instruktioner, kan din gamla bil vara ute helt nya med några färska färgskikt. Saker du behöver
Rags Vatten
Bucket
Soap
Luftblåsare
Sandpapper
Primer
Paint
pensel
Buffer

Visa fler instruktioner
1

Rengör bilen helt med tvål och vatten. Blanda tvål i en hink och doppa en trasa i. Scrub ner hela utsidan av bilen för att ta bort all smuts, skräp och damm som kan vara på kroppen av bilen. Vänta ungefär tre timmar för bilen ordentligt torr.
2

Ta bort alla dekaler och andra emblem som du inte vill ska målas och ställ dem åt sidan. Sand över hela bilen med 320-slippapper. Flytta i cirkulära rörelser över hela ytan och fortsätt tills ytan är slät. Blås bort allt överflödigt sandpapper gryn med en fläkt.
3

Tape utanför alla fönster trim eller annat trim runt bilen som inte kan tas bort. Öppna en burk primer och doppa en pensel i den. Börja täcker bilen med ett tunt lager primer. Borsta släta, jämna slag över hela bilen för att undvika pölar och droppar. Låt primern två timmar för att torka.
4

Sand över bilen en gång med 600-slippapper. Rengör bort överflödig sand med fläkt. Applicera ett första tunt lager färg till FFR precis som primern applicerades. Pensla över ytan med släta, rena linjer och fortsätta tills den första pälsen är klar. Vänta två timmar för det att torka och applicera ett andra skikt på exakt samma sätt. Låt det torka.
5

Applicera en klarlack ovanpå. Vänta på klarlack för att torka och applicera två klarlacker på samma sätt för optimal finish. Koppla in en buffert och polera ut bilen för en fin glans. Flytta buffert i cirkulära rörelser runt bilen för att jämna ut ytan och ge den en bra avslutning. Byt ut eventuella emblem eller dekaler som togs bort för målning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130699.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.