Programmering Instruktioner för Keyless Entry på en 2007 Impala

En keyless inresa fjärrkontrollen måste programmeras för att reagera på en signal som skickas av en viss bils nyckellösa låssystemet. Annars kommer fjärrkontrollen inte låsa och låsa upp bilen. Om du har en 2007 Chevrolet Impala, metoden för att programmera din keyless inresa fjärrkontrollen beror på om bilen är utrustad med en Driver Information Center (DIC) panel. Oavsett om din Impala har en DIC panel, bör du kunna programmera fjärrkontrollen i färre än 10 minuter. Saker du behöver
2007 Chevrolet Impala
Keyless inresa fjärrkontrollen
Visa fler instruktioner
2007 Impala utan DIC
1

Park Impala och vrid nyckeln framåt i tändningen tills det klickar. Nyckeln ska vara en position framför "vev motorn" läge.
2

Tryck stammen vägmätare återställs för att bläddra igenom kommandona. Stanna när du ser "Återlärning Remote nyckeln." Addera 3

Tryck och håll stammen vägmätare återställs i fem sekunder. Vägmätaren displayen kommer att läsa, "Remote Key Learning Active."
4

Leta reda på "Lock" och "låsa upp"-knapparna på din keyless inresa fjärrkontrollen. Tryck på båda knapparna samtidigt och håll dem nere i 15 sekunder. Den Impala ljuder en klämta för att indikera att programmeringen är klar.
5

Vrid nyckeln och ta bort den från tändningen. Låsa och låsa upp Impala använder fjärrkontrollen för att testa den. Addera 2007 Impala med DIC
6

Sätt i nyckeln i tändningslåset för din Impala och förvandla det till "på "läge (ett klick innan" vev motorn "läge.
7

Tryck på" Vehicle Information "-knappen på DIC panelen tills du ser" Tryck Set /Reset för att lära om Remote Key "på displayen .
8

Tryck på Set /Reset-knappen på DIC panelen tills du ser "Remote Key Learning Active" på displayen.
9

Tryck på "Lock" och "låsa upp" knapparna på fjärrkontrollen i 15 sekunder, eller tills ljuder för att indikera att fjärrkontrollen har programmerats.
10

Ta ut nyckeln ur tändningen och testa fjärrkontrollen.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126340.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.