Hur får jag det huven på en Ford Explorer?

Ford rustade Explorer lastbilar med en invändig huva frigöringsspaken och en extra spärr under huven för att hålla huven ordentligt. Båda mekanismerna måste frigöras för att höja huven. Huvlås

Huvlås spaken är i kupén. Spaken ansluts med en kabel till huven release. När spaken dras, huven spärren släpper och låter huven för att lossa, men fortfarande fångad av den extra spärren som en säkerhetsspärr. När olåst, är huven inte längre jäms med karosseridelar runt den och kan lyftas några inches. Om huven blir olåst medan fordonet är igång, håller extra spärren huven flyger upp och blockera förarens sikt. Detta gör det möjligt för föraren att navigera säkert utanför vägbanan för att ordentligt stänga huven.
Auxiliary Latch

extra spärren är placerad under främre kanten på huven i mitten. När Huvlås spaken dras, öppna motorhuven några inches och glida handen under framkanten på huven för att hitta spaken för extra spärren. Tryck den nivå till vänster för att lossa huven. När den extra spärren frigörs, huven kan höjas för att tillåta åtkomst till motorrummet. Hitta spaken Huvlås enligt
Öppna Hood


instrumentpanelen på förarsidan av kupén till nedre vänster om bromspedalen. Dra ner på huven frigöringsspaken mot dig tills huven släpper.

Lokalisera den extra spärren på mitt framför fordonet under framkanten på huven. Sätt handen under framkanten på huven, tryck spärren handtaget åt vänster för att frigöra extra spärren. Lyft huven tills det är fullt upp.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126313.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.