Hur man tar bort den Flasher på en '95 Chevy Monte Carlo

Den blinkrelä enheten på din '95 Chevy Monte Carlo styr blixtens av dina lökar blinkers och gör klickande ljud för att berätta att dina blinkers är engagerade. Den styr också dina risker. När din blottare slutar fungera, dina risker och blinkers sluta svara. Du kan berätta när din blottare behöver bytas om du slår på blinkers eller faror, och ljuset tänds men inte blinkar, och det finns inget klickande ljud. Saker du behöver
Flasher relä enhet
Visa fler instruktioner
1

Park ditt Monte Carlo och stänga av motorn.
2

Skjut förarsätet tillbaka till dess längst inställning. Öppna förarsidans dörr och lämna det öppet. Detta kommer att bidra till att skapa utrymme för dig att arbeta i. Addera 3

Slå upp under instrumentbrädan på vänster sida om ratten. Du kommer att se ett litet silver eller svart cylinder, ca 2 inches runt och tall, ansluten till en svart sockel som är kopplad till ditt kabelhärvan. Detta är den blinkrelä.
4

Grab uttaget med en hand och reläet med den andra och dra isär dem. Ta inte tag uttaget av trådarna eller du kan bryta den interna anslutningen i uttaget. Avlägsna blottare underifrån instrumentbrädan.
5

Anslut din nya blottare i uttaget genom att rada upp stiften på blinkrelä enheten med skårorna i uttaget och trycka ihop dem.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126307.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.