Hur man programmerar Keyless Entry för en 2005 Pontiac Grand Prix

Den keyless inresa fjärrkontrollen för 2005 Pontiac Grand Am är programmerad till bilen via en specifik uppsättning av kommandon och anvisningar. Om du har bytt din fjärrkontroll med en ny, kommer det inte att fungera förrän du har programmerat det. Medan dealern kan programmera en ny fjärrkontroll för dig, det förmodligen inte kommer att vara gratis. Du kan göra det själv och spara pengar på bara några minuter. Instruktioner
1

Leta säkringsdosan under instrumentbrädan på din Grand Prix, precis innanför förarsidan av bilen. Ta bort locket från säkringslådan och lokalisera "mall PGM" säkring. Det är i den översta raden, mitten och kommer att markeras. Ta bort säkringen, dra den rakt ut. Ställ den åt sidan.
2

Sitt i förarsätet för din Grand Prix och stäng dörren. Vrid tändningsnyckeln till "Acc" läget på switchen, du kommer att höra en klockringning och bältet blinkar. Vrid nyckeln till "Off" och sedan tillbaka till "Acc" läge direkt efter ringklockan och blinkande ljus.
3

Öppna förardörren, sedan omedelbart stänga den för att sätta systemet i programmeringsläge. En ringsignal att höras för att indikera att det har trätt programmeringsläget ordentligt.
4

Tryck in "Lock" och "låsa upp" knapparna på nyckelbrickan samtidigt, hålla dem nere tills du hör ett klockspel vid cirka sju sekunder. Fortsätt att hålla knapparna tills du hör ett andra klämta 10 sekunder efter den första. Släpp knapparna.
5

Vrid nyckeln till läge "Av" på switchen och installera om "mall PGM" säkringen i säkringslådan. Byt ut säkringen lock och testa fjärrkontrollen för att försäkra den programmerade korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126278.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.