Hur man skjuts en 1995 Mercedes Elegance

Mercedes Elegance var en del av en serie av sport sedaner som gjorts under 1990-talet från Mercedes Benz. Den 1995 Mercedes Elegance använde C220 motorns konstruktion, vilket ger den kraft du förväntar dig av en Mercedes men med förvånansvärt lyhörd varvtalsreglering. Om du befinner dig i en situation där du behöver för att hoppa starta en 1995 Mercedes Elegance du kan hitta dig själv med ett ovanligt problem: batteriet är inte placerad i motorrummet. Saker du behöver
Köra bil (för att hoppa från) katalog startkablar
Visa fler instruktioner
1

dra upp bilen du ska använda för att ge avgiften för att hoppa (hoppa bil) så att dess främre motorn är nära baksidan av 1995 Mercedes Elegance. Sätt hoppet bil i park och lämnar motorn igång. Öppna bilens huva.
2

Öppna bagageluckan till din Mercedes Elegance C220. Vänd tillbaka stammen mattor på botten så att du kan komma åt den nedre bålen locket. Vrid de två spärrarna slår på locket så att spärren förlängningen är av locket. Lyft den nedre stammen täcker på sin plats. Du kommer att se motorns batteri för din C220 i nedre delen av bålen.
3

Sträck ut dina startkablar för att se till att de kan nå båda batterierna lätt. Om du behöver, flytta hoppa bilen närmare stammen av elegans. Separera de två batteri klämmor på varje ände. Varje ände kommer att ha en positiv och en negativ klämma (färgad svart för negativa och röda för positiv) så att de inte vidrör varandra.
4

Anslut den positiva klämman på en av kablarna till den positiva polen på Mercedes Elegance batteriet. Om du är osäker på vilken terminal är positivt, titta på toppen och sidorna av batteriet nära terminalen, det kommer att märkas med ett "+". Anslut den andra positiva änden av kabeln till den positiva polen på batteriet i din hoppa bilen.
5

Anslut den negativa klämman på slutet som har den positiva klämman redan ansluten till batteriet på hoppet bil till hoppa bilens negativa batteripolen (endast andra polen på batteriet).
6

Placera den andra negativa klämman så den är ordentligt fastsatt på metallram Mercedes Elegance innanför nedre bålen området. Se till att den är ansluten till metall eller du kommer inte att få en tillräcklig grund för att skydda dig och batteriet under laddning.
7

Vänta 15 minuter för C220 batteriet laddas innan startförsök motorn. Om det inte startar omedelbart, ge den en annan 20 minuter att ladda. Så fort som motorn startar, koppla bort den negativa kabeln från hoppet bil, följt av positiva innan du kopplar bort Elegance batteriet. Kör Mercedes i minst en timme för att se till att batteriet är fulladdat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126250.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.