Hur du justerar & Tune Förgasare

Förgasare kontrollera mängden bränsle och luftflöde som når fordonets motor. En förgasare som är felaktigt justerad eller inställd kan orsaka dålig gas körsträcka. Ställa in en förgasare är inte en svår uppgift om du har en grundläggande kunskap om bildelar och enkla verktyg. För något annat än grundläggande justeringar, är det lämpligt att söka hjälp av en professionell mekaniker. Saker du behöver
Bruksanvisning
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Leta luftfiltret under huven på din bil. Luftfiltret är oftast placerad bredvid stora motorblocket. Det kan finnas på vardera sidan av detta block. Filtret är vanligen inneslutet i en svart plastlåda och kan ha slangar kommer ut ur den. Använd din instruktionsbok för att hjälpa till att lokalisera filtret om du har några problem.
2

Avlägsna filtret genom att lossa vingmuttern ligger på toppen av den svarta plast filter box. Fatta vingmutter med handen och vrid den moturs tills det lossnar. Ta bort vingmuttern och dra filtret av medföljande bult. Sätt luftfiltret åt sidan, men koppla inte några slangar anslutna till filtret.
3

Lokalisera förgasaren under luftfiltret. Det bör finnas två skruvar på undersidan främre delen av förgasaren. Dessa skruvar justerar luft /bränsleblandning.
4

Använd en vanlig skruvmejsel för att fullständigt dra åt skruvarna.
5

Lossa båda skruvarna 2 2 1/2 varv med skruvmejseln. Detta är den bästa inställningen för en god bränsle-luft blandning.
6

Sätt tillbaka luftfiltret på toppen av förgasaren och dra åt vingmuttern medurs med din hand tills den sitter fast.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126210.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.