Hur Hyr annonsutrymme på din bil

Bilar är några av de dyraste objekten vi äger. Många människor subventionera kostnaden för sin bil genom att hyra ut det yttre till reklambyråer. Samtidigt ha en skylt på din bildörr kan minska en del av bilens estetiska värde, kontanter som kan vinnas kan mer än kompensera för det. Saker du behöver
Commute eller körmönster 1.000 miles per månad eller mer
Residence i en stads eller väl-befolkat område
giltigt körkort och ren färdregistreringen
$ 30

Visa fler instruktioner
hitta en sponsor
1 tillgång

Purchase till en sponsor katalog. Det finns flera välrenommerade webbplatser på Internet som kommer att sälja dig tillgång till deras katalog av potentiella annonsörer. De tar vanligtvis ca $ 30 för ett år, och det finns ingen anledning att köpa ytterligare tjänster de erbjuder. Många av de webbplatser (se Resurser) kan du söka ditt område för potentiella sponsorer, så att du vet i förväg om ditt område har denna möjlighet eller inte.
2

Ansök till potentiella annonsörer . Katalogen kommer att ge dig tillgång till företag som är intresserade av att annonsera på personliga fordon. Det är faktiskt upp till dig att ta nästa steg och säkra en sponsor. Ansökningsprocessen är smärtfri, men det finns oftast fler människor är villiga att ha en annons på sin bil än företagen behöver, så det kan också vara konkurrenskraftiga och ta tid. I allmänhet, ju mer befolkade ditt område och fler miles du kör, desto bättre chans har du.
3

Välj det bästa erbjudandet. Några företag kommer att ge en helt ny bil som redan svept med annonsen. Vanligtvis är utbytet i dessa situationer att du får bilen gratis, betala endast för gas och rutinunderhåll. Denna chans, dock är mycket mer sällsynt än det en gång var i slutet av 1990. Om du väljer den vanligare väg att sätta annonsen på ditt eget fordon, kommer bolaget kompensera dig allt från $ 100 till $ 400 per månad, beroende på flera faktorer. Det är upp till dig att avgöra om erbjudandet är värt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126151.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.