Hur man byter en Rear Caliper på en Audi

Audi är en populär tysk märke som konkurrerar med artister som Mercedes Benz och BMW i en rad olika segment. Precis som alla bil, bör bromsarna på en Audi inspekteras och bytas ut vid behov. För det mesta kommer endast de klotsarna och rotorn måste ersättas, men ibland oket kan behöva bytas ut som väl, om det var skada genom en dyna som tilläts att få alltför tunt eller av annan anledning. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Turkiet baster eller spruta
Tvingfäste Begagnad Audi bromskolvens indragning Tool Review Linje skiftnyckel för broms line
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna för hjulet på samma hörn som bromsok som ersätts. Lyft den bakre delen av fordonet med en domkraft och sänka den ordentligt på pallbockar. Avsluta bort hjulet och ställ den åt sidan.
2

Ta bort de två skruvarna som håller bromsoket på, med hjälp av lämplig storlek socket. Storleken av bultarna kommer att variera beroende på modell. Till exempel använder A4 en 13-mm bult och en 15-mm mutter för att hålla tjockleken på.
3

bort bromsen linje som går till bromsok med en linje skiftnyckel till undvika strippning kopplingen. (En linje skiftnyckel är ett öppet slut nyckel som går längre runt bulten än en vanlig slutade öppen nyckel, vilket minimerar risken för tömde den.) Torka upp någon bromsvätska som spilldes när bromsledningen avlägsnades.

4

bort bromsoket genom att skjuta bort rotorn. Dynorna kan bo på rotorn, faller av eller stanna med bromsoket. Torka av alla bromsdelarna och närliggande komponenter med broms renare och en ren trasa innan du installerar den nya bromsok.
5

Place de gamla dynorna (eller nya kuddar om du installerar nya kuddar) i den nya bromsoket. Skjut bromsok på rotorn. Du kan behöva komprimera bromsok kolv att ge tillräckligt utrymme för kuddarna att gå över rotorn. Använd speciella Audi verktyget kolv tillbakadragning (se Resurser 1) att dra tillbaka kolven.
6

Installera den nya bromsok med bromsok bultar. Sätt tillbaka bromsledningen i bromsledningen hålet. Lufta bromssystemet enligt verkstadshandboken för din specifika Audi modell. (Detta kan göras med en annan person att trycka på bromsen när du öppnar avluftningsventilen eller använda ett vakuum bleeder.) Katalog
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126045.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.