Hur Snabbstarta en 2001 Beetle

När batteriet på en Volkswagen New Beetle är mycket pålitlig, särskilt eftersom alla nya Skalbaggar sedan 2000 har uppgraderat batteritid, kan det ibland vara nödvändigt att hoppa igång en. Starthjälp en bil kommer att kräva hjälp av någon annan - eller åtminstone ett annat fordon, eftersom du måste ansluta en annan laddat batteri till din för att få ditt nya Beetle att starta. Saker du behöver
Startkablar
Köra bil
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Pop ditt New Beetle huva. Omkopplaren är placerad på den nedre konsolen i det nedre vänstra hörnet på förarsidan. Öppna New Beetle huva hela vägen, och håll den på plats med huven stativ
2

. Gör samma sak med bilen hjälper dig. Bilen hjälper du bör vara så nära som möjligt för att göra processen enklare och säkerställa startkablar kan nå båda motorerna.
3

Klipp den ena av de positiva ändar startkablar till den positiva inlägg om det urladdade batteriet. Inlägget kommer att ha ett "plus"-tecken. Positiva kablar är nästan alltid röd eller orange, men dubbelkolla för att se till att kabeln har en "plus" tecken på det.
4

Clip andra positiva änden till den positiva inlägget på batteriet i motorn för fungerande bil.
5

Clip ena änden av den negativa kabeln till den negativa posten som fungerande bil. Det här inlägget kommer att ha ett "minus" tecken. Fäst den andra änden till en metall, icke-målade delen av motorn på New Beetle.
6

Vrid nyckeln i tändningslåset av New Beetle medan någon annan varvtal Motorn i den andra bilen . Var noga med den andra bilen är i "Park." Your New Beetle motorn ska fjädra till liv på första försöket eller efter några försök. Låt inte den viktigaste vistelse i "start" läge för mer än ett par sekunder åt gången. Efter att bilen startar, stänger Lossa startkablarna i omvänd ordning för hur du hakade upp dem (negativa klämmor lossna först), huven och köra iväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126014.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.