Hur man laddar ett batteri på en 1994 BMW

För det mesta, gör generatorn ett bra jobb med att ladda batteriet i din bil, men om du lämnar det parkerade under en lång tid, kommer batteriet måste vara debiteras. På någon annan bil, är detta en enkel process, men med en '94 BMW, är det problem att hitta batteriet till att börja med. I det här fallet är projektet fordonet en 1994 BMW 525i, men processen är liknande för andra modeller av BMW också. Saker du behöver
Batteriladdare
Förlängningssladd
Visa fler instruktioner
1

öppna bakdörrarna och ta tag i botten av baksätet med handen. Dra den mot framsidan av bilen och sedan lyfta upp det för att avslöja batteriet under sitsen.
2

Anslut svart alligator klämma på batteriladdaren till den negativa polen på batteriet, och sedan Anslut den röda alligator klämma till den positiva polen på batteriet. Addera 3

Ställ laddaren att arbeta för dina behov. Ju lägre strömstyrka på laddaren, kommer den mer genomgripande batteriet laddas, men ju längre det tar. Ju högre strömstyrka, desto snabbare kommer batteriet laddas, men det kommer inte ut så fullständigt som det skulle med en lägre strömstyrka. Om du har tid, valde den lägre strömstyrka som det kommer att bli bättre för batteriet på lång sikt.
4

Anslut laddaren till förlängningssladden, sedan in i väggen i ditt garage eller carport . Låt batteriet laddas i minst en timme innan du försöker starta fordonet, men inte mer än åtta timmar totalt.
5

Koppla bort laddaren från förlängningssladd, sedan lossa de krokodilklämmor från terminalerna. Sätt tillbaka den bakre sittdynan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126012.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.