Orsaker till ett bilbatteri Överladdning

Bilbatterier är en viktig del för att göra någon bil kör väl . Batterier kan överladdas som alla andra batterier , och överladdade batterier kan läcka batterisyra eller till och med explodera . Överladdade batterier har ofta kortare livscykler och kommer inte att utföra samt ordentligt laddade batterier . Generator Frågor

generatorn i en bil fyller på batteriet eftersom det sätter ut el . Om det finns ett problem med generatorn , kan det orsaka att överladda batteriet. Batteriets prestanda kommer att minska med tiden , vilket start - up problem med motorn eller problem med olika elektriska system i bilen .
Charger Problem
p Om en bil har suttit ganska länge , kan det vara nödvändigt att ladda batteriet . Vissa batteriladdare inte stänga när batteriet är fulladdat , vilket leder till överdebitering problem .
Spänningsregulator Frågor

På de flesta bilar , spänningsregulatorn är en del av generatorn. Spänningsregulatorn styr den mängd elektricitet skickas från generatorn till batteriet. Liksom många bildelar , spänningsregulatorer slits ut . En trasig regulator kan orsaka för mycket el flöde till batteriet , vilket överladdning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125910.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.