Hur vill bifoga en främre registreringsskylt till en Civic stötfångare

Vissa stater kräver att du har flera olika etiketter som identifierar din bil. Polisen har en mycket lättare tid att erkänna fordon när de detaljer i denna bil är väl synlig. En främre registreringsskylt krävs i vissa stater, och inte ha en bifogad kan leda till att du får en biljett. Honda Civic är en av de mest populära bilarna i landet och det oftast kommer redo för en frontplatta installation. Om du är osäker på hur du fäster plattan, kanske behöver du först installera ett främre fäste. Saker du behöver
Frontplåt mount
främre registreringsskylt
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Fäst Mount
1

Knäböj framför om din bil och hitta de fyra skruvarna på din Civic stötfångare. Dessa är placerade i den exakta mitten av bilen stötfångaren. Om du inte ser några skruvar, så du kanske inte har en front mount installerad. Om ditt tillstånd kräver att du har en frontplatta licens, då Honda återförsäljare kommer att installera en gratis. Andra ställen ut en liten avgift, men du kan också installera det själv.
2

Lokalisera de två hålen i undersidan av den främre stötfångaren. Fästet kommer att fästa till dessa hål.
3

Rada upp fästet till de två hålen. Om fästet kom med brickor, lägg dem i mellan fästet och skruven. Brickor används för att hålla skruven från att riva upp fästet (eller platta).
4

Dra åt skruvarna i fästet så att det säkert fäster den främre stötfångaren.

Fäst Plate
5

Ta din skruvmejsel och ta bort skruvarna (om du just installerat ett nytt fäste, gå vidare till steg 3). Vrid moturs (vrid vänster) för att lossa skruvarna. Lägg skruvarna åt sidan i en kopp eller påse så att de inte oavsiktligt rullar iväg.
6

Ta bort alla gamla plåten som kan fästas. Ibland återförsäljare kommer att sätta en falsk skylt där tillfälligt. Om så är fallet, ta bort den bifogade plattan och ställ åt sidan. Det kan också vara gamla brickor på skruvarna. Om så, hålla fast vid dem.
7

match upp plattan till de fyra hålen för att vara säker på att allt kommer att passa.
8

Placera brickan framför hålet på plattan ansiktet, och sätt i skruvarna. Använd skruvmejseln för att dra upp plattan. Upprepa denna process för alla fyra skruvar. Plattan ska röra vid stötfångaren och brickorna ska vara i mellan plattan och skruvhuvuden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125896.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.