Fördelar och nackdelar med en automatisk växellåda Flush

Automatisk växellåda tjänsten innebär att ta bort pannan transmissionsolja, den gamla vätskan kasta och ersätta den med ny. En automatisk växellåda flush, å andra sidan, går all av transmissionen vätskan ut ur fluiden pan, kropp och momentomvandlare, så att en renare och mera effektiv ersättning av vätska. Automatic Transmission Flush

En genomsnittlig transmission flush är en total vätskeersättning i alla anslutande delar av transmissionen. Med hjälp av en trycksatt filtrerad vätska maskin, tvingar operatören alla de gamla vätskan ut. Efter avslutad spolning, skjuter maskinen ett rengöringsmedel genom systemet för att rengöra alla invändiga delar av transmissionen. På grund av flush maskinens tryck, kommer operatören att hitta några osedda interna problem överföringen min ha.
Pros

En av fördelarna med en flush är det fördriver och ersätter alla vätskor, tar bort eventuella klumpar, buildups eller skräp från transmissionen. En helt ny 12 liter transmissionsolja (den genomsnittliga mängden vätska en bil håller) kommer att möjliggöra en sund överföring att fungera mer effektivt. Dessutom kan en vätskespolning hjälpa ange eventuella interna problem inte upptäcks vanligtvis av en regelbunden överföring tjänsten. Den trycksatta natur flush kan få loss bitar eller uppbyggd i transmissionen, ventil eller slang. En trycksatt vätska flush kan också hitta annars omätbara mikro sprickor eller läckor som kan skada över tiden.
Cons

Ibland spolning en överföring kommer att lösgöra skräp från ventilhuset men inte helt trycka ut. Detta kan faktiskt hamna orsakar överföring misslyckande. Spolning kan blåsa ut överförings sälar orsakar skador på transmissionen om det är för mycket tryck. Linjetrafik kan indikera interna transmission problem på grund av behovet att ta bort pannan. En person kan märka överdriven metall skräp i vätskan pannan som inte skulle vara så uppenbart med en fullständig tömning av all växellådsolja. Ägare kan enkelt ändra transmissionsolja sig på de flesta bilar, men en trycksatt kräver generellt en mekaniker.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125792.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.