Hur man kan förbättra gas körsträcka på en 1969 Mustang

Som alla som har sett den jaga scen i filmen "Bullitt" kan intyga, var mustangsna av det sena 1960-talet några av de största muskel bilar som någonsin gjorts för att köras på gator . Med detta i åtanke, inte ämnena förbättra gas körsträcka och 1969 Ford Mustangs normalt inte går hand i hand. Som med någon bil, men du kan ta lite sunt förnuft och ganska enkla åtgärder för att förbättra körsträcka på din Mustang. Saker du behöver
Luftfilter
Luftintag kit
Avgassystem
Däck
GPS-system
Visa fler instruktioner
1

bort tidigare installerade produkter som är utformade för att göra dina 1969 Mustang gå fortare. Dessa poster inkluderar turbo kit och gasreglage distanser kropp.
2

Installera en uppgraderad luftfilter. Dessa relativt ny linje av luftfilter kosta något mer än dubbelt så mycket som en vanlig luftfilter, men de förbättrar gas körsträcka eftersom de inte täpps. De är också utformade för att pågå under en mycket längre tid, vilket gör dem kostade nytta i det långa loppet. Har din Mustang stämde upp minst en gång per år, eller vilken tid din
3

mekaniker rekommenderar baserat på mängden miles du kör. Äldre bilar måste trimmas upp mer än ofta. Byt olja i dina Mustang minst en gång varje 3000 miles.
4

Ta bort överflödiga kilon från din Mustang. Använd en "donut'' i motsats till en fullskalig däck som reserv.
5

Installera en av de nya linjerna i förbättrade kit luftintag Dessa kit tillåter luft att strömma in i motorn snabbare, vilket resulterar i förbättrad gas körsträcka från den gamla luft lådor.
6

Installera prestanda med en utökad avgassystemet. Dessa system förbättra gas körsträcka eftersom de har rakare och bredare rör. Dessa rör förbättra din avgasflödet.
7

Lyda hastighetsgränserna. Inte rev upp och visa kraften i din Mustang. Undvik plötsliga starter och stopp. Undvik att gå vilse med hjälp av en GPS-system. Kombinera dina ärenden till ett.

8

köper nya däck som förbättrar gas körsträcka. Dessa däck har radiella mönster att minska rullmotståndet och därmed förbättra gas körsträcka. alltid hålla däcken vid rätt tryck. Over-och underinflated däck ökar bränsleförbrukningen. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125751.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.