Hur man kan förbättra gas körsträcka på en Chevrolet Blazer

Chevrolet Blazer är en populär sport utility vehicle. Liksom de flesta stadsjeepar, är det inte precis bra på gas körsträcka. I en tid av stigande och fluktuerande priserna på gas, några åtgärder du kan vidta för att förbättra gas körsträcka är en bra idé. Det enklaste sättet att förbättra gas körsträcka är att använda lite sunt förnuft när du använder ditt fordon. En annan metod är att uppgradera olika komponenterna i din Chevrolet Blazer. Saker du behöver
Avgassystem
Luftfilter
Däck
Luftintag kit
GPS-system
Visa fler instruktioner
1

Användning din fyrhjulsdrift och luftkonditioneringen bara när det behövs. Både fyrhjulsdrift och luftkonditionering minska din gas körsträcka genom att dra ström från din motor. Motorn kompenserar genom att bränna mer bränsle.
2

Byt din ursprungliga utrustningen med prestanda med en utökad avgassystemet. Dessa system har bredare och rakare rör som förbättrar avgasflödet. Bättre avgasflödet resulterar i förbättrad gas körsträcka.
3

Lägg ut en uppgraderad luftfilter i din Blazer. Dessa luftfilter kostar ungefär dubbelt så mycket som en vanlig luftfilter, men de är konstruerade för att hålla livslängden på bilen. De förbättrar också gas körsträcka eftersom de inte blivit alls lika igensatta.
4

köper nya däck som har radiella mönster som förbättrar gas körsträcka genom att minska rullmotståndet. Kontrollera däcken eller däcket tillverkarens specifikationer för korrekt däcktryck. Kontrollera dina däck på ett konsekvent sätt för att se till att de har rätt tryck.
5

Installera en ny och förbättrad kit luftintag att ersätta din gamla luft box och filter. Dessa kit tillåta luft att strömma in i motorn snabbare och ger bättre gas körsträcka än lager luft lådor.
6

Tune upp din Chevy Blazer och har oljan ändras vid behov. En Chevy Blazer bör ställas upp var 60.000 till 100.000 miles, beroende på fordonets ålder. Äldre Blazers måste trimmas upp oftare. En Chevy Blazer bör ha sin olja bytas var 3000 miles.
7

bort så mycket vikt som du kan från din Blazer. Bär inte runt onödiga saker. Använd endast bagage och cykelställ när det behövs.
8

Förbättra dina körvanor. Lyda hastighetsgränserna. Gör inte varva upp motorn. Undvik plötsliga starter och stopp. Använd ett GPS-system så att du inte går vilse. Kombinera dina ärenden att minska körsträcka på din Blazer. Undvik att köra under rusningstid, om praktiskt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125737.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.