Vad är en automatisk låsning bakre differential?

Det är en drivlina komponent som används för att överföra kraften från motorn till hjulen. Medan en differential vanligtvis gör varje bakhjul att rotera med olika hastigheter, automatisk låsning bakre differentialer "låsa" bakhjulen, vilket tvingar både att rotera med samma hastighet. Öppen differential Restitutionssystem

Låsning differentialer itu med problemet med öppna differentialer, som är den mest grundläggande typen. I en öppen differential, när ett hjul på en bil är halka och den andra är på plats, är det mesta av kraften från motorn transporteras till det slirande hjulet. Detta gör att hjulspinn snabbare och snabbare, medan den andra får ingen ström.
Differentialbroms

En automatisk låsning bakre differential löser problemet presenteras av den öppna differentialen genom att använda en mekanism som låser rotationen av ett hjul i förhållande till den andra. Oavsett hur mycket dragkraft (eller hur lite) ett hjul har, kommer det att tvingas att rotera i synk med den andra.
Mechanism

I automatisk låsning differential, är båda hjulen på en axel låst i förhållande till varandra på att applicera vridmoment. När momentet inte tillämpas, t.ex. när en sväng, frikopplar lås, vilket gör att hjulen att snurra oberoende.
Hantering

Eftersom mekanismen låser och låser upp hjulen automatiskt, bilar med automatisk låsning bakre differentialer har distinkta köregenskaper.
Varianter

annan typ av låsning differential kallas on-kommando, vilket är ett manuellt mekanismen och endast ingriper låset när strömbrytaren slås på. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125652.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.