Hur man installerar Hood Struts på en BMW 3-serie

Det finns inget mer irriterande än att behöva stötta din BMW huva upp med ett basebollträ eller en golfklubba när du måste kolla din olja eller utföra rutinunderhåll eftersom huven struts har misslyckats . Eller ännu värre, har det kommit brakande ner på dig eftersom huven fjäderben typ av arbete, men kan inte riktigt stödja vikten av huven. Lyckligtvis, installera nya huva stöttor på din BMW är en uppgift som kan göras på några minuter. Saker du behöver
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Prop huven upp med ett basebollträ eller något stel och tillräckligt länge för att säkert bära upp vikten av huven medan du byter huva chocker.
2

Ta bort höger fjäderben sidohuven genom att ta bort den lilla tappen som håller huven staget till huven. Du kan använda fingrarna för att dra ut stiftet eller använd nål-tång för att ta bort det.
3

Ta bort sprinten som håller huven strut till motorrummet. Ställ stiften någonstans att du inte förlorar dem.
4

Fäst den nya huven staget till huven, som ersätter den lilla tappen för att hålla staget på plats. Montera pinnen som håller huven strut till motorrummet. Upprepa proceduren på den andra sidan av bilen. Stäng huven och se till att huven stöttorna gör det möjligt att stänga helt utan störningar från stöttorna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125619.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.