Hur vill kolla Drain Auto batteri

Battery drain i en bil uppstår när ström dras från batteriet när bilen är avstängd och inte används. Vissa enheter som bilens dator eller klockan är utformade för att alltid dra en mycket liten mängd ström, men det borde inte ha någon effekt på batteriets förmåga att starta bilen. Om du har haft tecken på att batteriet håller på att tömmas, kan du använda ett test ljus för att hitta och isolera problemet. Saker du behöver
12-volts testet ljus, finns på bildelar butiker
skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteri.
2

Anslut ena änden av testet ljuset till den negativa polen på batteriet och den andra änden av testet ljuset i slutet av den negativa batterikabeln, så att ljuset är nu "insatt" i kretsen mellan kabeln och batteriet.
3

Kontrollera intensiteten av testet ljus. Ett svagt sken är normalt och indikerar liten ström för att driva bilens dator och klocka. Ett ljust sken innebär att du har en betydande batteriförbrukning som behöver repareras.
4

Lämna testet ljuset på plats, och börja att ta bort säkringar en åt gången från gruppcentralen. Kolla testet ljus när du tar bort varje. Om ljuset är på, byt säkring och gå vidare till nästa.
5

Pinpoint kretsen som orsakar batteriet laddas ur när du drar en säkring och testet slocknar.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125604.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.