Hur Aim Honda Civic Strålkastare

Strålkastarna på din Honda Civic är mest effektiva när lamporna har syftat till rätt ljus täckning på vägen. Justera lamporna för den längsta och bredaste täckningen av ljus framför bilen ger dig störst synlighet vid körning på dåligt upplysta vägar eller i mycket svagt ljus. Det är viktigt att justera lamporna så att de inte lyser i ögonen på förarna kommer på dig också. Du kan behöva göra många små justeringar för att få dem rätt, men ta din tid och det kommer att löna sig i längden. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Park Civic på plan mark och kontrollera att däcken är ordentligt pumpade genom kontroll av trycket med en lufttrycksmätare. Placera bilen 25 meter från en slät vägg med ingenting mellan bilen och väggen.
2

Lokalisera de två justerare under huven på bilen. De är belägna på baksidan av strålkastare montering, en nära radiatorn stöd och den andra på den yttre sidan av strålkastare församling. Slå strålkastarna på och ha någon sitta i
3

förarsätet i bilen medan du gör justeringar i strålkastaren. Passagerarens vikt kommer att avgöra var bilen sitter som det skulle när du kör det så välj någon nära din storlek. Bränsletanken bör också vara minst halvfullt samtidigt som man eftersträvar.
4

Infoga en Phillips skruvmejsel i skåran på plasten montering av justeraren nära radiatorn stöd för att flytta strålkastare församling upp eller ner . Du kommer att behöva vända justeraren och kolla ljusbilden justera sedan igen tills ljuset faller ca 2 inches nedanför mittlinjen av strålkastare.
5

Sätt i Phillips skruvmejsel i justeraren på ytterkant strålkastare montering och vrid justerskruven för att flytta strålkastare montering vänster eller höger efter behov. Återigen, måste du göra justeringar, kolla ljusbilden och justera tills ljuset riktas direkt framför bilen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125599.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.