Hur Omprogrammera jag en Chevy Alarm Remote?

Chevy nyckellösa låssystemet kan vara en mycket viktig del av din bil, särskilt i situationer då en kill switch är ansluten till keyless inresa billarm. Omprogrammering en fjärrkontroll är mycket enkel och kan göras på mindre än fem minuter om rätt steg följs. Gå in i programmeringsläge
läget

Programmering är där du kommer att kunna programmera dina fjärrkontroller i bilen. För att påbörja processen, se till att alla dörrar (inklusive huven och bakluckan) är stängda och sedan sätta nyckeln i tändningslåset men vrid den inte. Leta dörren låsa /låsa upp funktionen på förarsidans dörr och håll den i olåst läge. Utan att släppa omkopplaren, slå på tändningen på och av tre gånger med den hamnar i läget OFF igen. Nu släpper brytaren på dörren, och du kommer att höra bilen dörrar låsa och låsa vilket innebär att du har angett programmeringsläge. Dra ut nyckeln ur tändningen vid denna tidpunkt.
Programmera fjärrkontrollen

För någon Chevy fordon, kan du programmera upp till fyra nyckellösa fjärrkontroller på fordonet vid taget. Nu när du är i programmeringsläget, håll ner låset och lås upp-knappen på fjärrkontrollen nyckellösa tills du hör dörrarna låsa och låsa upp så att du vet att de har programmerats. Upprepa denna process på alla andra fjärrkontroller som du har, oavsett om de redan var programmerade till bilen eller inte, eftersom programmeringsläget kommer att radera alla tidigare minne av fjärrkontroller ansluten till fordonet.

När du har slutfört den här process på alla dina fjärrkontroller, satte tillbaka nyckeln i tändningslåset och vrid den tills den är i Acc-läge, vilket kommer att vara en viktig sväng framför läget Off. Detta kommer att lämna programmeringsläget och låter dig sedan stänga bilen av och testa fjärrkontroller för att säkerställa att de fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125575.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.