Hur hittar man den Factory Keyless Entry Code

De flesta bilar kommer med en fjärrkontroll nyckelring som gör att du kan låsa, låsa upp, pop lastbilen och iväg bilen larm från ett litet avstånd. Vissa bilar, men också komma med ett nyckellöst portkod. Det finns ett litet antal pad på förarsidan dörren till bilen. Genom att stansa i ett specificerat antal, kan du låsa upp din bil, låsa den och öppna lastbilen med hjälp av kudden. Detta är underbart för förare som någonsin har låst sina nycklar i bilen eller som inte kan hitta sina nycklar tillräckligt snabbt på botten av en väska. Men om du har glömt numret eller köpa bilen från någon som har glömt numret, kanske du tror att du är ute på tur. Tur för dig, är antalet gömda i flera olika delar av bilen. Saker du behöver
Original bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera instruktionsboken. Inuti den första sidan, kommer sista sidan eller i plånboken kortet av handboken vara numret.
2

Öppna lastbilen. På de flesta bilar (inte lastbilar eller stadsjeepar) numret är skriven på en liten papperslapp ett fastnat på insidan av lastbilen (antingen genom spärren eller på sidan av stammen).
3

Ring till en auktoriserad återförsäljare. Om bilen är relativt ny, kommer dealern att kunna hjälpa dig att hitta och /eller återställning av koden.
4

För många stadsjeepar, är koden placerad på datorn inne i fordonet. Ta bort jack lagring panel. Inuti är en metall låda - på baksidan är koden

. .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125568.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.