Vad är en Rotary Joint?

Det finns många typer av förband som hjälper till att hålla maskinen fungerar smidigt och effektivt. En av dessa typer är den roterande kopplingen, som har många fördelar med användning. Definition

En roterande koppling är en flexibel fog som ansluter ett stationärt föremål med ett roterande objekt i ett maskineri, inklusive bilar och fabriken utrustning. Addera Använd

Wire flödet gå igenom roterskarvar att överföra elektrisk information. Svivelkopplingar också överföra vätska, inklusive olja och glidmedel från stationärt föremål genom den roterande trumman på ett enkelt, direkt och effektivt sätt.
Operation

Spring -loaded mekaniska tätningar finns innanför tätningen för att förhindra värmeöverföring vätska från att fly. Det är också tryckförseglas att skapa maximal tätning kapacitet. Skarven flyttas eftersom den roterande trumman rör sig.
Typer
p Det är enda flöde, dubbelt flöde och multi-passagen roterskarvar. Enda flöde lederna tillåter fluiden att röra sig i endast en riktning. Dubbelt flöde lederna låt vätskan flöda in och ut medan multi-passage fogar möjliggör många olika material att passera genom flera gånger.
Fördelar

Svivelkopplingar förhindra skador på elektriska ledningar och vätska överföra linjer. Utan det gemensamma, skulle linjerna genomlida vridning och brott. De kan också vända 360 grader, vilket ger dem stor flexibilitet och utbud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125566.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.