Återställa polisfordon

Polisbilar drivs hårt under sitt liv på kraft och är oftast pensionerade till civilt liv på runt 100.000 mil märke. Bilarna fungerar fortfarande bra för folk som vill driva dem att arbeta, dock, och för samlare av klassiska fordon brottsbekämpning. Oavsett den avsedda användningen, polisbilar måste återställas till ett gott skick innan de är parkerade i en civil garage eller drivs i en parad. Självklart bör ljuset bar och radio rivas ut ur bilen, men en mekaniker bör också ta en ordentlig titt under huven och på däcken. Saker du behöver
Wrench
Rengöringslösningen
Stiff-borste
Dent-borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Research din statens lagar som styr bilar replika polis. Vissa avdelningar har copyright sina insignier och vissa stater förhindra replika polisbilar helt. Det är olagligt, till exempel att köra bil eller ha en bil med Florida Highway Patrol black-and-tan färgschema i Florida.
2

inspektera bilen för mekaniska fel, inklusive kylare, bromsar och luftkonditioneringen. Slitaget på däcken kan ge ledtrådar om huruvida en anpassning krävs eller suspensionen är skadad.
3

Sök efter bucklor i karossen, vilket kan leda till rost och förringa bilens skönhet. Slip en buckla-borttagningsverktyg bakom bilens paneler och sakta massera små bucklor ut med hjälp av "paintless buckla metoden." Dent-borttagning verktyg kan köpas online eller på lokal fordonsindustrin butiker.
4

Hyr en mekaniker att inspektera och åtgärda eventuella problem med motorn. Polisbilar ibland körs 24 timmar om dygnet, på tomgång under långa perioder och ibland skjuts till sina gränser vid höga hastigheter. Detta slitage kan allvarligt begränsa livet motorer polisbil.
5

Avlägsna tillbehören brottsbekämpande med en skiftnyckel om du planerar att använda bilen varje dag. Dessa inkluderar den mekaniska armen som höll officerens laptop, högtalare, siren box, glas eller stål bur som delar hytt och två-vägs radio. Sälj delarna på en online-auktion webbplats eller till en bilskrot.
6

Utvärdera klädsel typ som läder eller vinyl, och använd lämpligt rengöringsmedel. Till exempel, kan kaffe spill tas bort med rengöringsmedel för glas, skrubba smutsiga mattor med hård borste och en lösning av vinäger, hett vatten och diskmedel tvättmedel. Polisbilar är värd för alla typer av människor, så bli inte förvånad över vad du hittar mellan sätena.
7

Få under huven, hitta den elektriska panelen och aktivera elektriska fönsterhissar och bak dörrlås. De bakre dörrarna på en polisbil inte öppna från insidan för att förhindra att misstänkta från att fly, det är också sant för makt lås och fönster. Ibland inre takbelysning inaktiveras så att polisen inte är upplysta när de öppnar sin bildörr. Slå detta igen med "on /off" knappen på jordklotet ljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125553.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.