Hur man tar bort en bakre differential Koppla in en Chevrolet

Det finns ett par olika metoder för att dränera den bakre differentialen vätskan i en bakre-, fyra-wheel-eller all-wheel-drive Chevrolet fordon. En är naturligtvis att ta bort pluggen. Medan detta förenklar saken, problemet är, vissa Chevy fordon inte erbjuder en avtappningsplugg för differential. Och om den bakre differentialen luckan har ändrats eller ändrats, kan pluggen borttagningsproceduren också ändras. Men för klipp-och-torra fallet med att ta bort pluggen eller beredskapsplanen, är detta förfarande. Saker du behöver
Vehicle betygsatt jack
Vehicle rated pallbockar (4 rekommenderas) katalog reservdäck hårdvara (om tillämpligt) katalog Skyddsglasögon
dräneringskärlet
3/8-tums spärrnyckel med liten förlängning
3/8-tums enhet justerbart momentnyckel
3/8-tums enhet socket uppsättning
Box-nyckel som
Sturdy metallskrapa
Visa mer Instruktioner
1

Dra åt parkeringsbromsen till Chevy på en plan stenlagd yta.
2

Lyft framaxeln av Chevy med en lämplig rankade jack och stödja den på pallbockar. Helst vill du framaxeln höjas något högre än den bakre, så ha detta i åtanke när du sätter domkraften står "justering.
3

Höj bakaxeln av Chevy och placera pallbockar (ett hack lägre än positionen för främre) under bakaxeln från den bakre differentialen.
4

Använd reservdäcket hårdvara för att sänka under-fordon reservdäck, om nödvändigt eller relevant.
5

Sätt på skyddsglasögon och krypa under Chevy.
6

Lokalisera bakre differential pluggen. Beroende på år och modell Chevy, kan den vara placerad på den nedre delen av den differentiella locket, nedanför differentialhuset, eller så finns det inte någon alls. Pluggen kommer att vara rund, om en 1/2 tum till 3/4 tum i diameter, men kommer vara inverterad i plan med locket eller huset. Den mest kända attribut är 3/8-tums fyrkant hål i mitten av pluggen.
7

Placera 3/8-tums liten förlängning på spärren och sätt i fyrkant av förlängning i pluggen. Vrid moturs tills pluggen avlägsnas. I de fall det inte finns någon plug närvarande, fortsätter du till Steg 8.
8

Ta bort alla de bakre bultarna gaveln. Använd ett Ratchet och uttag, eller om en bakre krängningshämmaren är i vägen, använd en box-nyckel.
9

Placera drain pan under den bakre änden och bänd botten av differential lock bort från differentialhuset med ett robust skrapa. Var försiktig eftersom vätskan kommer att forsa ut den andra förseglingen bryts.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125534.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.