Förhindra att bilstölder

Bil brott kan vara allt från ett stulet fordon för vandalism till en bil-stöttning. Åtgärder kan vidtas för att öka chansen för brottsförebyggande, men det finns aldrig en 100-procent säkerhet. Förhindra bil brottslighet kräver sunt förnuft, grundläggande medvetenhet om din omgivning och trygga vanor bil. "Bil" brott kan hänvisa till straffrättsliga åtgärder mot alla motorfordon, inklusive lastbilar och terrängbilar (SUV). Instruktioner
1

Drive i trygga stadsdelar. Om du inte är bekant med ett område och du känner dig sårbar, det finns en god chans att du är. Bo på större vägar så mycket som möjligt. Det är viktigt att komma ihåg när man försöker undvika Bilkapningarna. Bilkapningarna är mindre sannolikt att uppstå i landsbygden och i förorterna. Också undvika att köra genom osäkra stadsområden på natten, eftersom det ökar chanserna för en bil-stöttning. Alltid hålla bilen dörrarna låsta under färd.
2

Parkera bilen i ett garage om möjligt. Alltid hålla ditt garage låsta. Om du inte har ett garage där du kan parkera din bil, hålla den parkerad i ett väl upplyst område. Lämna aldrig dina nycklar i bilen, och aldrig lämna bilen olåst. Håll dina fönster rullas helt upp och inte parkera i en farlig stadsdel. Vandalism och stöld kan undvikas om du håller bilen i ett område där det finns fler människor som bor i området som håller utkik efter misstänkt aktivitet.
3

Förvara värdefulla objekt i ett plats där de inte kan ses från utsidan av bilen. Om du har en GPS-eller CD-spelare, inaktivera dem och förvara dem i handskfacket. Om tjuvar inte ser några värdesaker i bilen, kommer de tror inte att råna den. Inbrott kan avskräckas om du har klistermärken på bilen som säger ett säkerhetssystem är ansluten till din bil också, även om allt du har är ett klistermärke och inte en faktisk säkerhetssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125489.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.