Vad kan användas för att rengöra en drivrem?

Många människor tror att det finns en enkel rengöringsmedel som kan sprayas på drivremmar, men detta är faktiskt inte fallet. Även remmarna kan rengöras, det är faktiskt remskivorna som kommer att göra rengöring. Målet med denna artikel är att se till att de drivremmar hålla rent och inte gnissla eller spricka under drift. Rengöring

Många människor har problem med sina drivremmar och vill ha ett enkelt sätt att rengöra dem. Själva rengöringen är med remskivor och se till att de arbetar för att ge banden en bättre resa. Anledningen till att ett bälte ska gnissla eller flytta är att bandet har skapat en glasyr över trissan. För att ta bort denna glasyr, ta en stålborste till remskivan för att ge det en grövre yta och hålla bältet på plats, i huvudsak rengöring det så det kommer att hålla. Spraya det med broms renare att bli av med extra herrelösa bitar som kom bort med tandborstning, och sedan låta det torka.
Ny ansökan

När det har torkat, lägg rullen på plats igen och åter fästa bältet. I många fall, om den fortfarande gnisslar, då du kommer mer än sannolikt behöver en ny rem men, efter byte, kommer banden att rengöra och så förbli. Detta bör vara en normal process som bandets glasyr kommer alltid att hitta sin väg till remskivan och utjämning det.

Många människor kommer att råda dig att bromsa renare och removers gnissla direkt på banden, och medan detta kommer fixa bältets ljuden, blir det bara tillfälligt och kan skada och spricka banden på grund av smörjning. Det är ofrånkomligen en bättre idé att arbeta med remskivorna snarare än bandet eftersom det kommer att spara besvär mekaniskt genom tiden. Om det är en temporär fix som du letar efter men kommer de flesta bildelar butiker säljer rengöringsmedel drivremmen som kan få dig runt i allt från en vecka till tre månader innan det försämras.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125488.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.