Hur du skyddar din vindruta mot snö och is

Den färska-fallna snön på en vintrig morgon är vacker, men det kan också orsaka extra arbete för dem vars bilar utsattes för snö och is. Skrapning och flisning isen utanför vindrutan kostar inte bara dyrbar tid men också den extra gas som krävs för att köra bilen med avfrostnings. Om du inte kan lagra din bil i ett garage, det finns åtgärder du kan vidta för att skydda din vindruta från is och snö. En metod innebär att tillämpa en lösning på vindrutan som förhindrar isbildning. Den andra metoden använder sig av en täckmantel för din vindrutan som gör det enkelt att ta bort is och snö. Instruktioner
Anti-Icing Solution
1

Applicera en anti-icing lösning på bilens vindruta och övriga fönster i väntan på dåligt väder. Du kan använda en färdig produkt som isfritt, som ursprungligen utvecklades av NASA för att förhindra isbildning på flygplansvingar och nu kommersiellt tillgängliga.
2

Slå på vindrutetorkarna efter att få in i bilen. Detta kommer att torka bort snö och is.
3

Använd en gummiskrapa för att torka av snö och is utanför de övriga fönstren.
Vindruta Covers

4

Fäst en cover på vindrutan innan en förväntad snöstorm. Detta kan vara en produkt som är speciellt tillverkade för detta ändamål, en bit kartong, en gammal filt eller en plast presenning. Om du använder en specialdesignad lock, följ tillverkarens anvisningar. Om du använder ett annat material, tuck sidorna i bilen dörrar och under torkarna.
5

Avlägsna skyddsplasten när du är redo att köra. Snön och isen lossnar tillsammans med locket.
6

Se till att du säkert kan se ut dina andra fönster innan du försöker köra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125482.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.