Hur du ändrar ett bakljus på en Toyota Camry

Ändra en baklykta på en Toyota Camry inte kräver verktyg och kan göras på några minuter. De bakljus och bromsljus är viktiga säkerhetsfunktioner som gör att drivkrafterna bakom dig att se dig, och för att veta om du stannar eller svänger. Som sådana är de viktigt att upprätthålla. Om lökarna bränns ut på dina bakljus, ta några minuter och ändra dem. Du kan köpa reservlampor helst Biltema eller på Toyota återförsäljare. Instruktioner
1

Öppna bakluckan på Camry och lokalisera svansen lätt montering täcker till höger och vänster om bagageluckan. Locket är av plast och rektangulära. Det snäpper öppet på innerkanten och gångjärn till ytterkant.
2

Öppna bakskyddet lätt montering och leta glödlampan hylsor inne. Dra ut kontakten som motsvarar den utbrända ljus, vrida den moturs för att låsa upp den från aggregatet. Den övre lampan är blinkers, är andra stoppet ljus, är tredje i rinnande ljus och den sista lampan är backup ljus.
3

Dra kontakten rakt bakåt och ut ur montering. Ta ut glödlampan från sockeln. Glödlampan drar rakt ut ur sockeln och kan kasseras. Sätt i en ny glödlampa och tryck in den tills den sitter ordentligt i sockeln.
4

Sätt i kontakten och lampan i bakljuset montering och vrid hylsan medurs tills det tar stopp, låser den på plats . Stäng luckan, se till att det snäpper stängt så att det är säkert. Detta kommer att hjälpa till att hålla fukt och smuts borta från svansen lätt montering.
5

Stäng stammen och testa lamporna att vara säker på att de fungerar. Om du har ljus ut på båda sidor, måste du upprepa processen på motsatt bakljus innan du testar lamporna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125476.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.