Hur du ändrar Running ljuskällan i en Mazda 6

Byta kör glödlampor eller parkeringsljus som de ibland kallas, kan ske från baksidan av ljuset. Det finns inte mycket utrymme, men om du arbetar noggrant du kan få det gjort utan alltför mycket försämringen. De varselljus är viktiga, eftersom de hjälper förare på vägen ser du i dåliga ljusförhållanden. Lökarna för dessa lampor kan hittas på någon Biltema, Mazda återförsäljare eller ens några varuhus. Saker du behöver
Ersättningslampa
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Mazda och lokalisera ljuset montering innanför grillen på bilen. De parkeringsljus eller varselljus, ligger bakom en liten svart lock på pannlampan. Locket är rektangulär och har en klämma på toppen av det.
2

Tryck in klippet på toppen av locket och luta luckan in mot motorn. Lyft luckan ur bilen och ställ den åt sidan.
3

Leta ljuset uttaget inuti hålet där du tog bort kåpan. Det är en liten svart sockel med två kablar lossnar det. Avlägsna sockeln genom att dra den rakt ut. Vicka den fram och tillbaka för att frigöra det upp om den inte glider ut lätt.
4

Ta bort lampan från sockeln genom att dra glödlampan rakt ut. Montera en ny glödlampa genom att trycka in den i uttaget ordentligt nog för att sätta den på plats.
5

Skjut hylsan tillbaka i huset och sätt tillbaka locket. Ställ locket på, botten först, och sedan på den övre framåt tills det låses på pannlampan. Testa lamporna genom att vrida på dem och kontrollera att de fungerar korrekt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125457.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.