De bästa Bilbatterier

När du köper bilbatterier, flera saker måste beaktas. Först bestämmer batteriets gruppstorlek vad biltillverkaren och bilmodell batteriet är konstruerad för. Det andra är de kalla-cranking ampere (CCA) ett mått på batteriets förmåga att starta i kallt väder. Slutligen är reservkapacitet en indikation på hur länge en bil kan köras på bara batteriet. NAPA

NAPA har ett antal bilbatterier för praktiskt taget varje bilmärke och modell. Enligt ConsumerReports.org är NAPA 84 batteri serie nr 1 typ av bilbatteri. NAPA har också fått höga betyg av ett antal andra produkt granskare. Till exempel, recensioner Funskins.com produkt heter NAPA Performance Välj 8465 den bästa övergripande bilbatteri och NAPA Legend 7535 rankades som det bästa värdet batteriet på marknaden. NAPA bilbatterier finns på så gott som alla återförsäljare auto del samt NAPA webbplats.

NAPA2999 Circle 75 Parkway SoutheastAtlanta, GA 30.339-3050 (770) 956-2200 napaonline.com

Die Hard

Die Hard märke av bilbatterier tillverkas av Sears och har en av de längsta och mest omfattande garantier på marknaden. Garantin levereras som standard med alla Die Hard batteri och är en komplett ersättare tre års garanti. Med andra ord, om din Die Hard batteriet inte inom tre år från att köpa den, kommer Sears byta ut den utan kostnad för dig. Dessutom, Die Hard batterier har minst 495 CCA och därmed prestera mycket bra i kallt väder. Die Hard batterier kan hittas på Sears-butiker och andra auto återförsäljare del.

Sears3333 Beverly RoadHoffman Estates, IL 60.179 till 0001 (847) 286-2500 sears.com
Duralast

Duralast tillverkas av AutoZone och konstruerade för att hålla längre än andra märken bilbatteri. Duralast batterier är gjorda med olika specifikationer baserade på klimatet kunden lever i. Till exempel kommer Duralast batterier som är avsedda för användning i ett varmare klimat har extra värmetålighet och mindre CCA så att de håller längre i värmen. Duralast batterier som kommer att användas i ett kallare klimat kommer att ha mycket hög CCA (över 550) så att de ska kunna starta i temperaturer under fryspunkten. Anledningen Duralast batterier är några av de bästa också har att göra med det faktum att AutoZone personligen kommer att serva ditt batteri under hela sitt liv. Dessutom, när en kund känns som de kan behöva ett nytt batteri, kommer AutoZone utföra en kostnadsfri test på den nuvarande batteri för att bestämma dess återstående användning.

AutoZone123 S Front St.Memphis, TN 38.103-3607 (901 ) 495-6500AutoZone.com

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125426.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.