Hur man byter en Nissan Xterra Bakljus

Nissan Xterra baklykta montering lossnar från kroppen av trucken efter avlägsnande av två skruvar som ger tillgång till lamporna inuti. Byt ut lamporna när du märker en lampa har brunnit ut eller inte fungerar korrekt. Bromsljus, blinkers och blinkers nödsituationer är alla en del av svansen lätt montering på din Nissan Xterra. Saker du behöver
Metric Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Öppna den bakre luckan på din Xterra och lokalisera skruvarna som håller baklykta montering på fordonet. (De är på innerkanten av aggregatet, den ena över den andra.)
2

Ta bort de två bultarna med en hylsa och spärrskaft och ställ skruvarna åt sidan för senare användning. Dra aggregatet rakt ut åt lampan uttagen på baksidan av huset.
3

tag i lamphållaren, vrid den moturs och dra ut kontakten rakt ut från huset. Ta ut glödlampan från sockeln och sätt att ersätta glödlampan i sockeln.
4

in uttaget i huset och vrid det medurs för att dra åt den. (Uttaget kommer bara slå omkring en kvarts varv.) Skjut montering bakljus tillbaka i position på kroppen.
5

Passa monteringshålen i linsen med hålen i kroppen. Sätt i de två fästbultarna och dra åt dem med en hylsa och spärrskaft.
6

Stäng den bakre bakluckan och testa lamporna för att se till att de fungerar som avsett.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125392.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.