Hur du ändrar bälte för en Honda Pilot

Bältet på motorn i din Honda Pilot är ansvarig för att se till generatorn, luftkonditionering, servostyrning och andra tillbehör drive arbetar i harmoni. När bandet förlorar spänningen eller börjar att misslyckas, kommer de tillbehör vänder inte med motorn, och kan orsaka fel i dessa delar. Saker du behöver
1/2-tums Ratchet och uttag
Byte bälte
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och lokalisera den automatiska spännaren på mitten av motorn, som har en bult på toppen som gör att du kan montera en spärr.
2

Observera dekalen under huven som visar korrekt dragning av bältet.

Billiga 3

Placera 1/2-tums Ratchet och uttag på spännaren och vrid den åt vänster, vilket kommer att släppa spänningen på remmen och gör att du kan skjuta bort generatorn och andra tillbehör med handen , så du kan ta bort bältet helt.
4

Placera ersättande remmen på tillbehören per dekalen under huven. (Du kommer inte att kunna göra detta till alla tillbehör, men du kan starta processen.) Dra spännaren till vänster igen med 1/2-tums Ratchet och uttag, sedan väg bältet resten av vägen runt tillbehören.
5

Release spännaren med Ratchet och låt det kontakta drivremmen. Undersök alla de punkter där bältet kontakt ett tillbehör, och se till att bältet sitter rakt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125292.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.