Hur man viker en Sun Shade

solljus direktuppspelning genom vindrutan på din bil kan bleka och försvaga din instrumentpanel och bilsäten. Skydda din bil mot solljus skador och hålla bilen svalare när den är parkerad i solen med ett solskydd. De mest populära solskydd är enkla kartong rektanglar som fälls upp som dragspel. När den inte används, helt enkelt vika dessa solskydd och lagra dem i baksätet. Saker du behöver
Folding solskydd
Visa fler instruktioner
1

Börja med solskydd helt ovikt, stretching på längden som det skulle gå över vindrutan .
2

Börja på vänster sida (eller förarsidan). Beroende på vilken sida du har utåt, kommer den första kanten vikas antingen bakåt (bort från dig) eller det ska vikas framåt (kanten kommer mot dig). Följ riktning den första veck att vika detta avsnitt mot dess angränsande avdelning.
3

Vik nästa avsnitt i omvänd, så att den följer globlinjen, popping antingen inåt eller utåt så att skuggan börjar kollapsa in i sig själv som ett hopvikt papper fan.
4

Fortsätt denna process för att vika tillbaka därefter inåt över längden på skuggan.
5

Slip de elastiska öglor som finns på änden över den samlade skuggan för att hålla den stängd. (Mest solskyddsgardiner har elastiska öglor i ändarna.) Använd båda slingorna och ditt solskydd bör stanna prydligt stängd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125262.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.