Hur man byter Lampor Trailer Ljus

En av de mest säkerhetskritiska funktioner i någon bogsering setup är ljuset systemet på baksidan av din släpvagn. Felaktigt fungerande lampor kan skapa en allvarlig väghinder, vilket gör det svårt för dem bakom dig att veta om du är sakta, stoppa eller vända. Lyckligtvis lampbyte trailer ljus är en av de enklaste fordonstrafik underhåll som du kan göra, och du borde kunna slutföra projektet på mindre än fem minuter när du har kläm på det. Saker du behöver
Trailer krets skruvmejsel testare
(platt och Phillips) katalog Byte glödlampa
Visa fler instruktioner
1

Verifiera vilken ljuset är inte fungerar korrekt. Med släpvagnen kablar ansluten till din dragfordonet, trampa på bromsen och testa båda skygglappar när en vän eller familjemedlem står bakom fordonet. De kommer att kunna se vilka lampor fungerar och som inte så att du inte råkar ersätta den fel.
2

Test släpet kretsen innan du byter glödlampa. Trailer lampor och ledningar är föremål för mycket strängare villkor än fordonslyktorna grund av exponering, omak och frekventa dopp (i fallet med båtsläp). En krets testare kommer att ansluta till din trailerns kontaktomvandlare, vilket är passande som ansluts till bilens elsystem. Ett ljus som motsvarar varje tråd tänds för att indikera en bra anslutning, om en ljus inte tänds då vet en reparation än glödlampan behöver bytas
3

loss. släpet omvandlaren kontakten från fordonet för att koppla bort strömmen till lamporna. Om kretsen tester var normala, ta bort ljuset plattan som täcker den döda glödlampa. Dra ut glödlampan.
4

Ta döda glödlampa till din lokala Biltema. Detta gör det lätt att hitta en ny glödlampa i ett hav av olika färger, modeller och storlekar.
5

Anslut den nya lampan i lampsockeln. Innan du byter ljuset plattan, haka kontaktomvandlare upp till din bil och gör testet igen med en vän eller familjemedlem. Om ljuset fungerar, haka omvandlaren kontakten och sätt tillbaka ljuset plattan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125187.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.