Hur man tar bort Tinting Från Automotive Glass

Under de senaste årtiondena, toning bilfönster har blivit ett ganska populärt sätt att människor shoppa sina bilar. År av exponering för solen kan emellertid skada färgton så att den behöver tas bort eller bytas ut. Vanligtvis kan du tala om att nyansen behöver tas bort när den antingen vänder lila (på grund av färgämnen i filmen bryta ned till solexponering) eller börjar bubbla (vilket innebär att limmet inte). Det finns flera sätt som du kan ta bort nyans. Saker du behöver
Värmepistol eller hårtork
Sprayflaska
Adhesive Remover Review Rakblad
Rag
Windex
Vatten
diskmedel
Triple " ooo "eller fin stålull
väskor Trash
Ammoniak
Visa fler instruktioner
1

Ett sätt att ta bort fönster färgton är med hjälp av värme. I denna metod, kommer du att använda en värmepistol (om du arbetar från utsidan) eller en hårtork (om du arbetar bildar insidan) för att värma upp nyans. När du har värmts upp tonen, börja skalar bort i ett hörn. Sätt lim remover i en sprayflaska och spraya på fönstret. Efter ca 10 minuter, ta limmet bort med ett rakblad. Om nödvändigt, upprepa. Torka fönstret rent med en trasa, sedan rengöra den med Windex.
2 p Om du inte har en hårtork eller värmepistol tillgängliga, kan du fortfarande ta bort nyans med en liknande metod. Börja i ena hörnet av fönstret, och försök att skala nyansen off (du kanske behöver ett rakblad för att komma igång). Dra filmen bort, om delar av den är kvar, använd rakblad för att skrapa bort dem. Fyll en sprayflaska med en lösning av vatten och 2 matskedar diskmedel. Spraya lösningen på fönstret, så att den är mättad, och skrapa limmet av med rakblad. Om det finns något lim kvar efter detta, använd stålull för att ta bort det. Rengör fönstret med Windex.
3

Du kan också använda soppåsar för att hjälpa dig att förbereda fönstret för nyans borttagning. Parkera bilen med fönstret vänt mot solen. Skär två soppåsar till formen av fönstret. Spraya tvålvatten på utsidan av fönstret och lägga ett av de skurna soppåsar på toppen, plattas den mot glaset. Täck insidan av bilen med soppåsar eller en presenning, och bespruta hela innerytan av fönstret med outspädd ammoniak. Använd den andra soppåse du skär för att täcka insidan av fönstret på samma sätt som du täckte utsidan. Lämna bilen i en timme, sedan ta bort soppåse från insidan av fönstret. Börja skalar bort nyansen i ena hörnet av fönstret, med ett rakblad för att avlägsna eventuell kvarvarande nyans. Använd ammoniak och fin stålull bort limmet. Ta soppåse utanför utsidan av fönstret, och rengör båda sidor med Windex.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125185.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.