Instruktioner för att ändra en 2003 Tahoe Cabin Air Filter

Den 2003 Chevy Tahoe har en dubbel hytt luftfilter ansökan. Kabinluften filter förhindrar allergener och föroreningar kommer in i passagerarutrymmet hytten i Tahoe. Efter en tid kommer filtren bli igensatta och behöva bytas ut. Ändra filtren kabinluft i Tahoe är lätt att göra, och du kan optimera kvaliteten på luften inne i bilen genom att göra så var 15.000 miles. Platsen

kabinluften filter på 2003 Chevy Tahoe ligger under passagerarsidan instrumentbrädan. I vissa fordon, är att ta bort handskfacket för att komma åt filtren som krävs, men inte den Tahoe. Det är en kick panel täcker kabinen luftfilter renslucka. Panelen har fyra skruvar som håller den på plats som måste tas bort. När panelen tas bort, kan du komma åt kabinen luftfiltret panel.
Filterbyte

annan skruv behåller hytten luftfilter dörr. När bort, kan du unhinge luckan för att ta bort det. Det första filtret måste dras ned och sedan ut i syfte att avlägsna. Det andra filtret måste skjutas framåt mot att dörr och sedan drog ner och ut. Var noga med att uppmärksamma luftflödet riktning, som anges av pilarna på sidorna av luftfilter så att du installerar de nya filtren i rätt läge.

När filtren tas bort, sätt in nya filter genom att vända förfarandet. Byt kabinen luftfilter dörr genom att fästa gångjärnet först och sedan stänga dörren för att byta fästskruven. Den kick panel och de fyra fästskruvarna är allt som återstår för att slutföra uppgiften.

Ändra dina egna filter kabinluft i 2003 Chevy Tahoe kan spara dig tid och pengar genom att göra det själv.


Underhåll
p Om man tittar på underhållsservice intervall schemat för din 2003 Chevy Tahoe, kommer du att märka att tillverkaren rekommenderar att du byter filter var 15.000 miles. Denna rekommendation bygger på regelbunden användning och körsträcka av Tahoe. Om du bor i ett geografiskt område som upplever en hel del smog eller damm, kanske du vill hänvisa till den svåra användningen rekommendation av handboken och byta filtren oftare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125077.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.