Hur konvertera till en Fram oljefilter

FRAM filter är en av de mer populära filter på grund av dess tålig design. FRAM filter är utformad med en unik blandning av fibrer och en speciell harts för att säkerställa att den fångar all smuts innan det förorenar din motorolja. Användningen av ett Fram filter hjälper till att förhindra att din motor från att ha allvarliga problem på vägen. Byta till ett Fram filter är enkel. När du utför ditt nästa oljebyte köpa Fram filter istället för det tidigare varumärket. Saker du behöver Flighter Crescent Container skiftnyckel
att fånga gammal motorolja
Fram oljefilter
Upp till 5 liter motorolja
Visa fler instruktioner
Byta till en Fram Filter
1

Tappa ur motoroljan i en behållare lämplig för fordonsindustrin olja. Oljetråget ligger direkt nedanför motorn. Du kan köpa en container på din lokala delar butik. Skruva bort avtappningspluggen med en skiftnyckel.
2

Skruva avtappningspluggen tillbaka till oljetråget. Dra åt den ordentligt för att säkerställa att ingen olja läcker ut.
3

Skruva loss filtret ligger bredvid tråget. Du kan behöva ett filter skiftnyckel för att lossa det nog att ta bort för hand.
4

Doppa fingret en aning i den gamla motoroljan. Gnid olja på fingrarna runt packningen vid öppnandet av Fram filtret. Detta kommer att säkerställa en bättre tätning vid åtdragning.
5

Skruva Fram filter till filter. Dra den så hårt du kan för hand. Inte skiftnyckel åt.
6

Häll din nya olja i vevhuset. Kontrollera oljestickan att säkerställa rätt nivå.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125068.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.