Hur man tar bort dekalen lim från ett fordon

Även dekaler ofta lägga till en egen look och cool grafik för att ett fordon, de har en begränsad livslängd. Solens strålar, regn, snö och andra element tar så småningom ut sin rätt och dekalerna behöver tas bort. Uppgiften att ta bort dekaler bildar ett fordon inte kräver stor skicklighet eller specialverktyg, men det kommer att kräva tålamod och flit. Saker du behöver
slagtork tjära
Auto och bug remover produkt
Visa fler instruktioner
1

Ställ din fön till den inställning som ger de hetaste luften . Börja i ena kortänden på dekalen, börjar värma kanten genom att peka fön på det från ungefär två inches bort.
2

Hetta upp dekalen och undersidan självhäftande genom att flytta fön i ett cirkulärt mönster så att du täcker ungefär en 4 - till 6-kvadrat-tum område
3

Använd din andra hand och försök att få tumnageln under kanten för att lyfta upp den.. Var försiktig eftersom det är varmt. Ta tag i kanten på dekalen mellan tummen och pekfingret.
4

Dra av dekalen mycket långsamt, ökat tryck när du går, men var noga med att inte bryta den. Arbeta fön så att det är strax före det område som du försöker att dra upp.
5

Använd en tjära eller bugg remover från en lokala Biltema på alla limrester som är kvar när du får dekalen av sig själv. Tvätta och vaxa bilen för att avsluta jobbet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125009.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.