Ford Escape Hybrid Problem

Amerikanska biltillverkaren Ford har producerat Escape stadsjeep sedan 2001, med den hybrid version anländer för årsmodell 2004. Samtidigt som den erbjuder ökad bränsleekonomi och en lång rad andra funktioner, har Escape Hybrid varit kända för att ha flera problem som ägare och potentiella köpare bör vara medvetna om.
Ford Escape Hybrid är känd för att ha flera mekaniska problem.
datorproblem

Ford Escape Hybrid var den första massmarknadsförda hybrid SUV i USA, och dess datasystem var den första i sitt slag. Flera frågor har kommit upp som inbegriper programmering för att växla mellan gas-och elektriska lägen. The Escape Hybrid är en fullhybrid, vilket innebär att den kan fungera helt på el, helt på gas eller på en kombination av båda. I de fall där datorfel förhindra flykt från växling mellan bränslen, kan batterierna bli förtid utarmat eller Escape kan köras på gas ensam, skulle eventuella förväntade bränslebesparingar. Addera ditt mekaniska problem

escape hybrid är också känt att ha flera återkommande mekaniska problem. En av de vanligaste involverar kylvätskan. Inte bara Escape kylvätska används motorn, men ett liknande system tar bort överskottsvärmen från batterier på baksidan av fordonet. Vissa ägare har rapporterat läckor i bakre kylsystemet. Andra förare har upplevt problem med Escape Hybrid servostyrning och bromssystem.
Ström

Escape Hybrid lider begränsad effekt i vissa situationer. För förare obekanta med hybridfordon, kan prestanda tyckas svag tills de utveckla goda hybrid körskicklighet, t.ex. accelererar långsamt. Bränsle ekonomi kan också drabbas bygger på körvanor. Under 2009 uppgraderade Ford Escape Hybrid motor från en 2,3 liters till en 2,5-liters, inline-4 cylindrig motor, lägga 20 hästkrafter. Däremot utför Escape Hybrid fortfarande under nivån av standarden Escape.
Hantering

Escape Hybrid är känd för att ha dålig hantering på grund av sin vikt. Det är ca 300 kg. tyngre än dess bensindrivna motsvarighet, på grund av tillsatsen av en elektrisk motor och batteripaketet. Det innebär mindre precis vändning, långsammare acceleration och långsammare inbromsning. Hybriden konfiguration innebär också att det inte kan bogsera så mycket vikt - £ 1000, i motsats till 1500 för gasdrivna Escape.. Lastutrymmet är också något lägre på grund av behovet för batteri lagring. Medan bensindrivna Escape säljer för mellan $ 20.000 och $ 28.000 i dess olika trim
Kostnad

nivåer, hybrid version varierar från $ 29.000 till ca $ 33.000. För många köpare, är denna skillnad för mycket kompenseras även av långsiktiga bränslebesparingar. Dessutom Escape Hybrid kostar mer att producera och är faktiskt mindre lönsamt för Ford, med vissa modeller som faktiskt sålts med förlust. Företaget har sagt att, i likhet med andra hybridfordon, ny teknik och tillverkningsmetoder snart kommer att göra Escape Hybrid mer konkurrenskraftiga och lönsamma.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124977.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.