Var är hyttens luftfilter ligger i en Pontiac?

Hålla din Pontiac igång effektivt inifrån och ut är viktigt för bilens livslängd, oavsett om du hyr eller äger. En ren stuga luftfilter hjälper också att hålla lukter och föroreningar ur bilens interiör. Att veta hur och när du ska byta det kommer att hjälpa dig och dina passagerare andas mer bekvämt under dina resor.
Underhålla Pontiac kan hjälpa till att göra det till en klassiker.
Historia

Cabin luftfilter har varit i europeiska bilar i mer än 25 år och i USA och asiatiska modeller i mer än 15. Enligt Air-Luftrenare-Power, vet de flesta fordonsägare inte deras bil har ett filter kabinluft. Ännu färre kan hitta filtret.
Fördelar

En stuga luftfilter hjälper till att hålla allergener, andra miniatyr partiklar och rök gas ur bilens interiör. Det förbättrar även luftcirkulationen genom ventilation, värme-och luftkonditioneringssystem i din Pontiac.
Plats

hyttens luftfilter ligger på passagerarsidan av alla Pontiac fordon. Det är antingen under instrumentbrädan, i handskfacket eller under huven, precis under huven.
Ändringsintervall

Du bör byta filter luften i kabinen i din Pontiac var 12.000 till 20.000 miles, och oftare om du kör på grusvägar eller lider av allergener. Om filtret ser dammiga eller svart, är det dags att ändra det, oberoende av körsträcka.
Utbytestid

Byta en Pontiac filter kabinluft är en ganska snabb process. Du eller en mekaniker kan ändra det i fem till 15 minuter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124941.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.